трав для догляду за шкірою з лікувальними властивостями

Косметика може завдати шкоди вашій шкірі і зробити вашу шкіру втрачають природний блиск. Вони також мають багато побічних ефектів при використанні протягом тривалого періоду. Трави є кращою заміною для таких проблем зі шкірою. В даний час вони вважаються кращими для догляду за шкірою і широко використовується в створенні трав’яний косметики. Нижче наведені деякі популярні трави з лікувальними властивостями, які використовуються для догляду за шкірою:

Алое (Aloe Vera)

Алое Віра є важливим компонентом багатьох косметичних краси і лосьйони для шкіри. Використовувані частини гелю з соковитих листя і соку алое. Деякі з його значних властивості заспокійливий засіб, антибактеріальну, антибіотик, джерело алантоїн; корисно для загоєння порізів і ран, як знеболюючий засіб при слабкій болю, і для засмаги заспокоює.

Лікарський використання алое віра

– Гель алое використовується з молоком при дизентерії та ниркової інфекції.
– У разі збільшення селезінки, сік листя пудрою куркуми дається.
– Це і хороше глистогінний ліки для глистами дитини.
– У разі хронічної тріщини і виразки навколо прямої кишки, алое широко використовується як внутрішньо, так і зовні.
– Свіжий сік з листя алое корисний при лихоманці, селезінки і печінки і збільшеними лімфатичними залозами.
– Розчинені у воді з троянд вона використовується в різних неприємностей очі.
– Він використовується для коліт, діарея і шлунково-кишковий тракт
– Частина пульпи які отслаивают з розміром ½ палець вставлений в пряму кишку в геморой і кровотеча паль.
– Хвороба шлунку і дванадцятипалої кишки можна вилікувати, приймаючи одну пінту змішаний гель на черговий інтервал щодня.

Чайне дерево (Melaleuca Alternifolia)

Частина використовується ефірна олія. Деякі з важливих властивостей протигрибкові, антибактеріальні, тканина миючий засіб; 10%-ний розчин ефірного масла є безпечним зовнішній антисептик для лікування шкірних захворювань, грибкових інфекцій і ран.

Малина (Rubus Idaeus)

Використовувані частини плодів і листя. Його властивості в’яжучий і стимулятор, може бути використаний як прання для ран і зовнішній виразки шкіри.

Апельсина (Citrus Aurantium)

Використовувані частини квітка, плодів і шкірки. Деякі з його цілющі властивості: Ефірна олія солодкого апельсина квіти, називають неролі, має антисептичну, антидепресант і тонізуючу властивість і є ідеальним вибором для чутливої ​​шкіри. Ефірне масло з листя і молодих пагонів помаранчеві рослини, називають маслом зерна Петі, природно шкіри тонера і стимулятор, але може бути трохи жорстким для чутливої ​​шкіри.

Відмова від відповідальності: Ця стаття не покликана надавати медичні поради, і тільки для загальної інформації. Завжди шукайте прозріння кваліфікованого професійного здоров’я, перш ніж приступати до будь-якій програмі охорони здоров’я.

Copyright © Nick Mutt, Всі права захищені. Якщо ви хочете використовувати цю статтю на своєму сайті або в розсилці, зробіть все URL-адреси (посилання) активними.