парабени – консерванти, використовувані в косметиці

Paraben є консервант, який використовується в косметиці, щоб уникнути появи цвілі або росту мікробів. Використання парабенів захистити споживача, який використовує продукт і зберігає цілісність продукту. Вони можуть бути знайдені в продуктах, таких як косметика, зволожуючі креми, продукти догляду за волоссям, і гоління. Вони також використовуються в харчовій і наркотиків. Це найбільш широко використовуваний консервант, який використовується в косметичній промисловості. Вони популярні, тому що вони недорогі, безбарвний, без запаху і нетоксичні.

Перевірені і найбільш вивчених консервантів парабенів сім’ї. Парабени були вперше введені в 1930-х роках. Парабени були використані ефективно і безпечно протягом багатьох років. Це включає пропілпарабен, метилпарабен і бутилпарабен, бензил парабени і етілпарабен. Існують численні дослідження клініці, перевірку безпеки використання парабенів. Охороні навколишнього середовища США дав парабени статус-гра, в цілому визнані безпечними, в 1995 році. Крім того, косметичний інгредієнт огляд, відгуки безпека парабенів і дійшли висновку, що парабени були безпечні для використання в косметичних рівня до 0,4% і комбіновані парабени до 0,8%. FDA заявило, що немає ніяких причин для споживачів, щоб бути стурбовані використанням косметичних засобів, що містять парабени. У цілому, клінічні дослідження показали, парабени, щоб бути нетоксичним і безпечним для використання в косметиці (Food & хімічної токсикології (2005), 43 (7) ,985-1015).

Зазвичай більш ніж один тип парабени використовується в продукті для зберігання. Іноді вони використовуються разом з іншими консервантами для захисту від широкого спектру мікроорганізмів. Лише невелика кількість консерванту необхідно, приблизно 0,25% в косметиці. Метил і етил парабени є найбільш часто використовуваних парабени і найбільш часто використовуваних інгредієнтів в косметичних засобів, відмінних від води. Там були дослідження, проведені на людях і тварин, які показують, що метилпарабен практично не токсичний при всередину і парентеральний маршрутів (Food & Chem токсикології (2002), 40 (10) ,1335-1373) метилпарабен менш токсичний, ніж кухонної солі. Там немає доказів того, що показує, що метилпарабен накопичується в організмі. Для тих, хто з нормальною шкірою практично не дратує і не підвищує чутливість (Food & Chem токсикології (2002), 40 (10) ,1335-1373) Це було встановлено, що не було виявлено канцерогенів, мутагенними, що не тератогенним, і не embryotixic. В принципі, не було ніяких доказів на підтримку ідеї, що є небезпечним для здоров’я і благополуччя. Дослідження виявили, що вона бути класифіковані як безпечні для використання в косметиці. Те ж саме справедливо для пропілпарабен, а також, численні дослідження були проведені, щоб довести її безпеку використання в косметиці (Food & хімічної токсикології (2001), 39 (6) ,513-532).

Парабени мають широкий спектр активності проти дріжджів, цвілі і бактерій. Вони більш ефективні в захисті проти грибків, ніж вони проти бактерій. Без використання консервантів, таких як парабени, креми та інші промислові косметики буде формувати приблизно через місяць. Деякі парабени є більш ефективними при захисті від деякого росту мікроорганізмів, ніж інші. У зв’язку з цим, комбінації парабени, як правило, використовується в продукті для захисту від широкого спектру мікробного росту. Але це ніколи не більше 0,8%, так як регулюється CIR. Дослідження було зроблено, що відгуки 215 косметичних продуктів. Вони хотіли, щоб проаналізувати концентрацію і частоту використання парабенів в косметиці і визначити, якщо вони відповідають вимогам, встановленим для парабенів в косметиці. Їх результати виявили, що 77% продуктів містять 0,01% -0,87% парабенів. Вони виявили, максимум 0,32% метил-і proyl парабенів, 0,19% етілпарабен, 0,07% і бутил бензілпарабен парабенів в косметиці позитивні. (Контактний дерматит, 3 (1) ,8-30).

Там було суперечок з приводу використання парабенів в косметичній нещодавно за ці роки. Є побоювання, що парабени є канцерогенами і мають естрогенних ефектів. Там не було ніяких доказів того, за ці претензії. Були проведені дослідження, і дослідження показали, що ніякої кореляції між парабени і рак не знайдено (Журнал прикладної Токе (2004, 24 (3), 167-176).

Деякі компанії стверджують, ці продукти, щоб бути “парабенів вільних” використання феноксіетанол, що є ще одним типом консерванту. Вона має безліч відомих небезпечних побічних ефектів (Індо затоки Group, Material Safety Report-феноксіетанол (2005) ,1-6). Було доведено, щоб викликати нудоту з блювотою і проносом, якщо його проковтнути. При вдиханні він може викликати подразнення дихальних шляхів. Також було виявлено, викликають роздратування шкіри. Він навіть попередив, що це може викликати пригнічення центральної нервової системи і нирок. Вони пропоную вам ретельно мити руки після роботи і носити рукавички при роботі з феноксіетанол. FDA навіть випустило попередження, що говориться одне і те ж по відношенню до феноксіетанол. Так чому ж ви хочете використовувати продукт, який містить цей інгредієнт?

Там не відомі природні консерванти, які можуть ефективно зупинити ріст мікроорганізмів в косметичних кремів і лосьйонів. Парабени, хоча і не натуральний продукт, як було показано, бути найбезпечніший, ефективний консервант для використання в косметиці. Дослідження робиться кожен день, тому в майбутньому ми повинні бути інші варіанти природні консерванти. У той же час більшість великих косметичних компаній, у тому числі компаній з розробки природних продуктів, використовувати безпечні і добре вивчених консервантів. Будь впевнений, що наші креми і консерванти, використовувані мають велику якості і дуже ефективні при дуже низькій вартості.