таволга в косметичних

Латинської назви таволги є Filipendula Ulmaria, і він йде численні інші поширені імена, в тому числі королева Луг. Це остання назва досить вдалим, оскільки це дійсно виглядає вельми вражаючим, коли в повному розквіті, і має прекрасний, сильний, солодкий аромат.

У минулому, люди використовували для покриття Meadowsweet поверхи церкви під час весілля (інша його імен Bridalwort). Це був також посипання трави вибір королеви Єлизавети I, який використовував його, щоб зробити приємний запах в її особисті покої. Meadowsweet також часто використовується в якості аромату в Мід. Стародавні друїди Meadowsweet вважається одним з трьох священних трав.

Це дуже корисний інгредієнт в органічних продуктів по догляду за шкірою, так як вона є природним протизапальним (вона містить саліцилову кислоту, попередника сучасного аспірин). Це також корисно в допомоги для лікування целюліту, і є прекрасним цілителем ран.

Він часто використовується в органічному тонізуючі масла для того, щоб допомогти зберегти вашу шкіру жорсткою, і, щоб скоротити місцеве запалення або целюліту. Масаж тонізуючий масла, такі як Inlight фірми і тон нафти в шкіру допомагає вашому тілу для зливу зайвої води в пастці в дермі шар шкіри. Ця вода буде перенаправлено у ваш лімфатичну систему, і виводять через ваші нирки.