хвощ в косметичних

Латинська назва Хвощ польового хвоща, який виходить від lating для коней (Equus) і щетини (Seta). У Великобританії, у нас є не менше 25 окремих видів хвоща.

Він містить високий рівень кремнію, який є мінерал, що складається з кристалічної структури, що сприяє забезпеченню стабільності. З надзвичайно потужний мінералізації властивостями, хвощ є прекрасним природним засобом для тих, хто страждає від мінеральної недостатності або анемії. Це природний коагулянту, і сечогінною, терпким і, цілющі, мінералізації і гемостатичну. Коротше кажучи, він має безліч цілющих властивостей.

У всіх нас є кремнію в нашому організмі, зокрема, в нашому серці, шкіру і сухожилля. Кремній прискорює природні процеси нашого зцілення і допомагає зменшити процес старіння. Він також служить для підвищення еластичності нашої шкіри і створює сильне здоров’я нігтів. Саме з цих причин, що хвощ такий важливий компонент в багатьох органічних продуктів по догляду за шкірою, особливо хороше органічне омолоджуючий бальзам.